Zonwering: wij zijn dealer van RainbowSol!

Geen categorie

0 reacties

Ervaar de luxe van RainbowSol-zonwering bij Sluyk! Wij adviseren u graag als het gaat om knikarm- en uitvalschermen, horren, rolluiken, screens, markiezen en buitenjaloezieën; stuk voor stuk kwaliteitsproducten waar wij volledig achter staan. Ook prettig is dat de zonweringsproducten van RainbowSol verrassend aangenaam geprijsd is. Bovendien nemen wij de montage zelf ter hand. Met andere woorden: u wordt totaal ontzorgd door de bewezen vakmensen van Sluyk!

Onderstaand vindt u een uitleg over de verschillende zonweringstypen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

 

Knikarmschermen

Knikarmschermen, ook wel terrasschermen genoemd, zijn weren de zon uit uw huis en voorzien een flink deel van het er recht onder liggende terras van schaduw. Daarnaast kenmerken ze zich door een vrije doorloop onder het scherm, wat ze uitermate geschikt maakt voor de toepassing achter de woning, boven het terras.

Er bestaan grofweg drie soorten knikarmschermen, te weten open systemen, semi-cassette-systemen (half gesloten) en cassette-systemen (volledig gesloten). In het assortiment van Rainbow Collection vindt u van alle drie de verschillende soorten een aantal uitvoeringen. Bijna alle systemen met een keuze uit handbediening of elektrische bediening, al dan niet met afstandsbediening.

 

Uitvalschermen

Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat. In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. U kunt een keuze maken uit verschillende types uitvalschermen in zowel semi-cassette en cassette-uitvoering. Veel opties zijn mogelijk zoals windvaste armen en diverse soorten bedieningen, zowel handmatig als elektrisch.

Horren

Als het buiten warm weer is zetten we onze ramen en deuren open. Een heerlijke bries zorgt dan voor frisse lucht en verkoeling. Maar hoe vaak werd u al niet geplaagd door stekende vliegen, wespen of muggen in huis? Met de uitgebreide collectie horren en hordeuren van Rainbow Collection kunt u dit ongemak bestrijden. Standaard maten of maatwerk, in vele uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar en meestal met een zeer korte levertijd. Eénmaal aan het gemak en comfort van horren en hordeuren aan of in uw woning gewend wilt u nooit meer zonder.

 

Screens

Dit type zonwering zorgt ervoor dat overdag zicht naar buiten toe behouden blijft zonder inkijk naar binnen toe. Screens worden met name toegepast in situaties waar andere zonweringsystemen niet toepasbaar of daar waar bewoners vaak afwezig zijn. Dit vanwege de grote windvastheid van deze zonwering. Naast de traditionele screens in de verschillende kastgroottes zijn er tegenwoordig ook de zgn. ZIP-screens, welke zich onderscheiden van de normale screens doordat het screendoek zich door een ingenieus systeem vast tussen de geleiders beweegt en er dus geen ruimte meer is tussen doek en geleiders.

 

Buitenjaloezieën

Er is naast het rolluik en de screen nog een derde variant binnen de verticale buitenzonweringen, namelijk de buitenjaloezie. Met een buitenjaloezie heeft u een uniek product aan uw woning en een betere manier om het binnenvallende licht te reguleren bestaat er niet. Ze worden naast projectmatig en utilitair ook steeds vaker in de particuliere sfeer toegepast. Onze buitenjaloezieën zijn van zeer hoogstaande kwaliteit en kunnen zowel in de bouwkundige koof als met een, op de hoogte van het lamellen-pakket afgestemde, kast geleverd worden. De gekraalde 80 mm lamellen zijn in diverse kleuren leverbaar en motorisch bedienbaar, zowel met schakelaar als afstandbediend. De kast, geleiders en onderlat zijn standaard in elke gewenst RAL-kleur leverbaar.

 

Rolluiken

Een rolluik is de meest veelzijdige zonwering die er bestaat. Doordat er een pantser van geïsoleerde lamellen vanuit de kast voor het venster zakt ontstaat er een stilstaande luchtlaag tussen het rolluik en het raam. Dit zorgt voor een uitstekende koude-, warmte-, licht-, en geluidsisolatie. Daarnaast zijn rolluiken inkijk- en inbraakwerend. Altijd maatwerk, en in vele kleuren- en bedieningsvarianten leverbaar.

Markiezen

De meest fraaie zonwering is de markies. Ongevoelig voor zijdelingse zoninval en door de verschillende modellen en kleuren geheel in eigen stijl uit te voeren. Behalve dat een markies een verfraaiing is voor een klassieke gevel, kan ook op een moderne gevel de markies voor een verassend effect zorgen.

 

Share this post! 0 0 0 0