Woonbeurs Krimpenerwaard op zaterdag 19 maart

Geen categorie

0 reacties

Net voor de officiële start van de lente, op zaterdag 19 maart, brengt Rabobank Krimpenerwaard kleur en inspiratie tijdens het woonevent ‘Woonbeurs Krimpenerwaard’. Tussen 11.00 en 16.00 uur is iedereen met woon – en interieurvragen welkom in het Adviescentrum op het Raadhuisplein in Krimpen aan den IJssel. Ook Sluyk Keukens en Badkamers is als standhouder aanwezig!

Logo-Woonbeurs-300x282

Te gast op zaterdag de 19e zijn de twee toppers van het bekende RTL4-programma Eigen Huis & Tuin. Eén van de gezichten van het programma is ‘klusjesman die alles kan’ Thomas Verhoef . Deze timmerman met twee rechterhanden deelt gedurende de   woonbeurs zijn kluskennis met de bezoekers. Zijn collega, televisie-tuinman Lodewijk Hoekstra, is specialist op het gebied van tuinen. ‘Denk bij alles wat je doet over de gevolgen voor natuur en milieu’, is zijn leidraad. Een groene omgeving draagt bij aan het welzijn van de mens. Dat begint bij het verantwoord inrichten van je eigen tuin. Lodewijk laat zien dat duurzaam ook goedkoop, makkelijk en modern kan zijn. Vergeet niet je plattegronden, foto’s en tekeningen van je huis of tuin mee te nemen naar de woonbeurs!

Helder over hypotheken

Wie gericht bezig is met een nieuwe woning, verbouwing of tuinaanleg zal verrast worden door de uiteenlopende tips. Zo kan een hypotheekadviseur van de Rabobank je tijdens een speeddate attenderen op mogelijkheden waar je zelf nooit aan zou denken. Vaak worden de korte, heldere gesprekken over hypotheken ervaren als ware eyeopeners.

Ook vragen over restschuld, overbrugging, relatiebreuk, financiering van verbouwing, eigen onderneming en flexwerken komen desgewenst aan bod. In de informatiestands geeft de gemeente Krimpen aan den IJssel toelichting over de starterslening en diverse projecten. Andere standhouders zijn onder meer makelaars, een tuinspecialist, badkamer- en keukenleverancier, diverse wooninrichters, een notaris en specialisten op het gebied van duurzaam verbouwen en wonen. In een aparte kidscorner is volop vermaak, zodat ouders in alle rust langs stands en workshops kunnen gaan.

Vrij entree

De Woonbeurs op zaterdag 19 maart in het Rabobank Adviescentrum, Raadhuisplein 4 in Krimpen aan den IJssel is gratis te bezoeken. Open van 11.00 – 16.00 uur.

Share this post! 0 0 0 0