Keukens

Welke keuken u ook wenst. Wij hebben ‘m!
Op zoek naar een keuken of badkamer die helemaal aan uw wensen voldoet? Sluyk bedient u letterlijk en figuurlijk op maat met een compleet assortiment in alle denkbare stijlen, van klassiek tot strak modern en van landelijk tot romantisch! 

Wij voeren de complete lijn van het Duitse kwaliteitsmerk Rottpunkt, voor u een garantie op een comfortabele keuken waar u vele jaren lang onbezorgd plezier van heeft. In onze showroom aan de Van Markenstraat 16 in Lekkerkerk vindt u meer dan 35 keukenopstellingen.

Bij Sluyk hanteren we netto prijzen. We hechten namelijk aan eerlijkheid. Keukens met financiële addertjes onder het gras die van ‘goedkoop’ ‘duurkoop’ maken, treft u bij ons niet aan. We durven te stellen dat u voor een keuken van Sluyk vrijwel altijd fors minder betaalt dan bij de meeste grote keukenzaken!

Onze adviseurs rekenen het u graag voor
Prettig is ook dat Sluyk over een betrouwbare en deskundige montagedienst beschikt met vakmensen die uw keuken met grote nauwkeurigheid plaatsen. En mocht er onverhoopt iets niet goed zijn, dan kunt u altijd op ons rekenen! We zien namelijk graag tevreden klanten.

MK01_Concrete_Beton_Carbon_Zerox_MX_Snow

De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en heeft een ergonomische vormgeving, Zo kan de werkhoogte aangepast worden aan uw lengte door onze Maxi-line en leveren we met onze Jumbo-line een dieper werkblad en onderkasten. De buiten-, binnen- en onderzijde van onze keukens zijn in vele kleuren te krijgen… zonder meerprijs! En wat dacht u van ons slow motion systeem voor geruisloos sluitende deuren en lades? Kortom: bij Sluyk vindt een keuken die voldoet aan al uw wensen!

Bernice

De keuken als middelpunt van uw woning met de gezelligheid uit grootmoeders tijd, maar wel met alle gemakken van 2016,  Zoals ons slow motion systeem voor geruisloos sluitende deuren en lades. Bij Sluyk hebben we een ruime keuze in kwaliteitskeukens van Rotpunkt. Wij leveren onze nostalgische keukens met frontuitvoeringen en kleuren die precies voor de uitstraling zorgen die u zich wenst.

Symphony

Oak, oftewel eiken, is dé trend op keukengebied. Als u kiest voor een eiken keuken, weet u zeker dat u een bijzondere keuken krijgt. Nu kan een trend op den duur gaan vervelen, maar met een keuken van prachtig Oak hoeft u daar niet bang voor te zijn. Hout leeft en wordt dus nooit saai. De natuurlijke kleur van uw eiken keuken is bovendien nooit té trendy. Hout blijft een mooi product. U zult tot in lengte van jaren genieten van de warme, robuuste uitstraling en de degelijkheid die een eiken keuken biedt.

MK10_Smala_MX_Snow_Power_MG_Kupfer

Een tijdloos mooi design. Degelijke klasse. Een prachtige uitstraling. Sluyk levert klassieke keukens in elk budget en in elke door u gewenste maatvoering en opstelling. Van kunststof tot en met massief hout; Sluyk heeft het allemaal.

Inbouwapparatuur
Sluyk levert zijn keukens compleet met inbouwapparatuur van de bekende A-merken. Mocht u speciale wensen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag met een passend aanbod.

Ook het vervangen van uw oude inbouwapparatuur is voor ons geen probleem. U kunt altijd uw oude type door mailen of -bellen en u krijgt van snel de netto prijs. Ook  kunnen wij bij u langs komen om alles op te nemen.