Badkamers

Een badkamer van Sluyk biedt u de onbezorgde luxe waar u altijd al naar heeft uitgekeken. In onze showroom vindt u diverse voorbeelden in verschillende stijlen en prijsklassen. Kortom: goede kans dat u de badkamer van uw dromen bij ons aantreft!

Stap gerust binnen en ervaar het ruime kwaliteitsaanbod tegen scherpe prijzen. Onze ter zake kundige adviseurs helpen u graag!

Sluyk is ook hét adres voor de aankoop en montage van een nieuwe douche- of stoomcabine stoombad, thermobad of een toiletruimte. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een uitgebreide collectie accessoires op het gebied van kranen en douchekranen. Om over onze afdeling vloer- en wandtegels nog maar te zwijgen! Ook daar is de keuze ongekend groot.

Het realiseren van al uw sanitair is bij onze montagedienst in uitstekende handen.

En wat de kosten betreft: wij hanteren netto prijzen. Onaangename verrassingen achteraf blijven u daarmee bespaard! En da’s wel zo geruststellend.

Vloeren

Een mooie vloer. Een praktische vloer. Een degelijke vloer. Een stijlvolle vloer. Een moderne vloer. Sluyk biedt u de keuze uit een groot assortiment in vrijwel elke gewenste kleur en in diverse prijsklassen.

Bij Sluyk vindt u

  • Laminaatvloeren van de labels Parador, Cando en Eurohome
  • PVC-vloeren van het merk Cando

Kom gerust eens bij ons over de vloer om u te laten adviseren.

  • Het leggen uit handen geven? Onze montagedienst ontzorgt u volledig!
  • Ook fijn: we bezorgen gratis!